Hola!


Wij zijn Mieke De Vlieger en Geert Meert.

Jaren geleden lieten we ons leven in België achter ons om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het Zuiden van Frankrijk. Daar startte we een succesvolle Chambre d’hôtes op, genaamd “Le Savoir Vivre”. Het was een gigantisch leuke en leerrijke ervaring!


Na heel wat jaren met plezier en genot, waren we klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan en onze horizonten verder te verruimen. De Côte d’Azur maakte plaats voor het prachtige Mijas Riviera aan de Costa del Sol.

Een nieuw avontuur!


Na dertien jaar een B&B uitgebaat te hebben in het Zuiden van Frankrijk, waren we klaar om onze ultieme droom te verwezenlijke. 


Savoir Vivre moest en zou blijven verder leven, alleen in een Spaans jasje. Daarom startte we in 2021 een nieuwe B&B op genaamd "Casa Saber Vivir". 


Onze B&B beschikt over twee luxe tweepersoonskamers, waarvan één met een ruim terras. Alsook in de tuin is het lekker vertoeven aan het zwembad met een prachtig zicht. Verder bieden wij ook driemaal per week een huisbereid diner aan. Dit gebeurt wel enkel op aanvraag. 

Aan de Costa Del Sol!


Spanje was een land dat al lang op ons verlanglijstje stond. Elke dag goed weer, daar zeggen wij geen nee tegen! We zochten een locatie waar we konden proeven van het bruisende leven in Spanje, maar toch ook dat tikkeltje rust. 


We vonden een prachtig huis in het mooie Mijas Riviera. Niet zo ver van de druk bezochte stad "Marbella".